Monday , July 15 2024
Home / Ikan Kelah / Anak Benih / Stok Ikan, Email, Komen, Telefon dan SMS

Stok Ikan, Email, Komen, Telefon dan SMS

Assalamualaikum wr wb, dan
Salam hormat,

Kepada semua penggilai ikan kelah,

Pada masa ini (semenjak awal Januari) kami menerima begitu banyak sekali pertanyaan tentang stok anak benih ikan kelah tidak kira sama ada melalui email, panggilan telefon, sms, menerusi ruang komen, mahupun yang terus datang ke rumah.

Kami dalam usaha mencari stok anak benih yang baru. Dijangkakan dalam hujung bulan Februari atau Mac, baru stok kembali pulih.

Dalam keadaan yang begitu kritikal ini, masih byk email, sms ataupun komen yang belum dijawab. Kami memohon maaf. Soalan berkaitan stok, tidak akan dijawab. Sebagaimana yang dimaklumkan sebelum ini, apabila stok kembali pulih, kembali ada, akan kami maklumkan secara rasmi di laman ini.

Sehingga itu, harap semua peminat ikan kelah dapat bersabar.

Soalan soalan yang tidak berkaitan secara terus tentang bekalan stok, akan kami jawab secara berperingkat dari masa ke semasa.

Kami juga sedang dalam proses membesarkan ruang penternakan kami dengan membina 12 kolam tanah baru bersaiz 60 x 40 kaki.

About M. Haffiz Ahmad

M. Haffiz Ahmad Adalah Seorang Penternak dan Pembekal Anak Benih Ikan Kelah Di Machang, Kelantan, Menjadikan Domain IkanKelah.com Sebagai Pentas Untuk Berkongsi Info Berita Berkaitan Ikan Kelah dan Akuakultur Di Malaysia. Semoga Bermanfaat :)

Check Also

harga-kelah-pasaran-tempatan

Harga Ikan RM1,400 Seekor

KOTA BHARU – Kelah atau mahseer dari dalam keluarga Cyprinidae merupakan antara spesies ikan bernilai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *